• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 18 May - 2024
1

نگرانی طراحان اسباب‌بازی از کپی طرح/ ساخت بتن نانو ویژه کودکان

  • کد خبر : 4683
  • 03 اسفند 1402 - 11:54
نگرانی طراحان اسباب‌بازی از کپی طرح/ ساخت بتن نانو ویژه کودکان
موسس یک استارت‌آپ تولید اسباب بازی گفت: نگرانی طراحان برای کپی شدن محصول زیاد است، زیرا هیج استاندارد مدون و هیچ ارگانی وجود ندارد که مالکیت اسباب بازی را برای صاحب ایده و استارت‌آپ ثبت کند.

به گزارش پرگار خبر به نقل از خبرگزاری آنا، نگین افشار موسس یک استارت‌آپ راجع به دو محصول صنعت اسباب بازی با رویکرد ترویج نانو و آموزش این فناوری به کودکان گفت: این استارت‌آپ در حوزه طراحی و تولید محصولات دوستدار محیط زیست فعالیت می‌کند.

وی افزود: علاوه بر آن این محصولات برای آموزش مسائل محیط زیست و نانوفناوری به کودکان طراحی شده‌اند، برای ساخت‌شان نیز از مواد دوستدار محیط زیست تهیه می‌شوند.

وی افزود: تاکنون توانستیم دو محصول در حوزه کودک را طراحی و تولید کنیم. محصول اول تحت عنوان اسباب بازی نانو خانه سبز است که با استقبال خوبی مواجه شده است.

طراح این اسباب بازی آموزشی در ادامه با اشاره به محصولی که رویکرد آشنایی با کاربرد فناوری نانو در تهیه بتن سبک نانویی را دارد افزود: محصول دوم قطعاتی است که از مصالح سبز مخصوصا نانو و بتن تولید شده است و به شکل داستانی روایت می‌شود و یک کتاب داستان در کنار این قطعات موجود است.

افشار با ذکر این نکته که کودک حین بازی با چند مفهوم نیز آشنا می‌شود افزود: کودک در کنار شنیدن داستان متوجه می‌شود که این محصول چگونه تهیه شده و به چه دلیل آن را دوستدار محیط زیست می‌نامیم؛ همچنین دوستدار محیط زیست بودن یعنی چه؟ کودک به مرور با قطعات آشنا می‌شود و آنها را کنار یکدیگر می‌چیند و در نهایت به یک نانو خانه سبز می‌رسد.

وی با اشاره به رده سنی استفاده از این اسباب بازی افزود: محصول نانو خانه سبز برای کودکان ۴ تا ۹ سال مناسب است و ترکیب آن با داستان به قدر باعث جذابین آن شده که حتی والدین هم از آن استقبال می‌کنند و به عنوان یک بازی گروهی برای خانواده‌ها و تیم‌ها قابل استفاده است.

افشار با اشاره به اسباب بازی در تهیه بتن سبک نانو تصریح کرد: این محصول علاوه بر کودکان برای دانش آموزان نیز کاربرد دارد و تمام مواد استفاده شده در آن برای ساخت نانو و بتن و مقایسه بتن سبک با بتن معمولی به شکل داستانی شده که کودک علاوه بر آشنا شدن با عملکرد آن می‌تواند خودش از صفر تا صد چند قطعه نانو بتن سبک تولید کند.

وی ادامه داد: همچنین کودک قادر به مقایسه و آزمایش فرق بین بتن سبک با بتن معمولی است. با آزمایش ساده و مفاهیمی همچون وزن، حجم و چگالی آشنا می‌شود و چون با دست خودش تمام فرایند اولیه تا انتهای ساخت محصول را انجام داده به راحتی می‌تواند مقایسه کند و به راحتی متوجه می‌شود فنانوری نانو چگونه باعث کاهش وزن بتن شده است و این مبحث برای سازه‌های سنگین و حوادثی همچون زلزله بسیار کاربردی و مفید است.

وی ادامه داد: برای دانش آموزان در تمامی مقاطع قابل استفاده است؛ و انتقال فناوری نانو مناسب است، هر چقدر در مقاطع پایین‌تر مورد استفاده قرار گیرد درصد مشارکت معلم و مدرس افزایش پیدا می‌کند.

این طراح اسباب بازی از تولید محصولات در مقیاس استارت‌آپی خبر داد و گفت: هر دو محصول وارد بازار شدند، اما به صورت سفارشی تولید می‌شوند، زیرا فعلا شرایط تولید انبوه را نداریم.

این موسس استارت‌آپ با ذکر دو چالش ورود به بازار اسباب بازی گفت: زمان مورد نیاز برای تولید و صنعتی سازی زیاد است و در این بازه زمانی نگرانی برای کپی شدن محصول زیاد است، زیرا هیج استاندارد مدون و هیچ ارگانی وجود ندارد که مالکیت اسباب بازی را برای صاحب ایده و استارت‌آپ ثبت کند.

افشار با اشاره به اسباب بازی‌های موجود در بازار افزود: ارگان‌های ذی‌ربط، صنعت اسباب بازی و حوزه کودک را جدی بگیرند، زیرا اسباب بازی‌هایی که اکنون در دسترس کودکان است علاوه بر آن که تکراری است بومی‌سازی نشده و مناسب زندگی ایرانی نیست.

وی با اشاره به بازخورد‌های مثبت از سوی والدین در مواجه با محصولات این گروه استارت‌آپی گفت: هدف ما در طراحی محصولات این است که اسباب بازی‌ها علاوه برآنکه دوستدار طبیعت ومحیط زیست هستند، بومی سازی شده باشد و برای مثال در ساخت خانه نانو سبز از مصالحی استفاده می‌کنیم که در خانه‌های ایرانی استفاده می‌شود.

لینک کوتاه : http://pargarkhabar.ir/?p=4683

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

logo-samandehi